Despre noi

Dr. Mihai Bucur - Medic Urolog Specialist

 

Dr. Shimon Segal - Medic Ginecolog Consultant

Dr. Segal este Specialist in America si Romania în Obstetrică și Ginecologie.

Dr. Segal este absolvent al Facultății de Medicină Generală, Iași, România, a terminat rezidența în Obstetrică și Ginecologie în Israel și Canada. Sub-specialitatea Fellowship în Medicina Reproductivă în Australia și Canada.

Între 1996 și 1999, medic specialist in Departamentul de Obstetrică și Ginecologie, la Spitalul Massachusetts General Hospital din Massachusetts cu numire academică în calitate de instructor în cadrul Departamentului de Obstetrică și Ginecologie, la Harvard Medical School.

Din 1999 Medic specialist, Departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Beth Israel Deaconess Medical Center Boston, Massachusetts.

Din 2000-2007, Medic în Medicina Reproductivă la Clinica Fallon din Worcester, MA.

2000-2014 Medic specialist în cadrul Departamentului de Obstetrică și Ginecologie, Centrul Medical Lincoln, New York, New York.

2011-2014 Clinical Associate Professor de Obstetrică și Ginecologie Weill Medical College.

Universitatea Cornell din New York, New York.

Din 2007 Practica medical privată in Massachusetts.

Dr. Segal a fost premiat la Massachusetts General Hospital, prezentari la numeroase conferințe științifice naționale și internaționale și publicații în jurnale medical de specialitate.

Special interes prezent: incontinență urinară.

Acasă     |     Conceptul     |     Protocolul     |     Publicații profesionale     |     Despre noi     |     Date de contact